1. Hvem er vi

Hvem er vi

ServicePoint-netværket er et stærkt netværk af brands inden for Cloud løsninger og -teknologier.

Med Cloudportal.dk i føretrøjen for fremtidens cloud-løsninger er vi Danmarks første og eneste leverandør af Microsoft Cloud, Azure, Office 365, Google Cloud og G Suite pakket ind i et dansk kontrolpanel med dansk Enterprise Support fra kun 25 DKK pr. måned.

Cloudportal.dk er som Microsoft- og Google-partner Danmarks nok førende Cloud-leverandør til mindre og mellemstore virksomheder. Vi leverer Cloud-løsninger fra skalerbare servere til Office 365 direkte fra Microsofts’ og Googles’ datacentre over hele verden. Vores dygtige og venlige support-team er klar til at supportere og hjælpe dig og dine kollegaer med at mestre fremtidens Cloud-løsninger.

E-læring og vidensdeling er en vigtig del af fremtiden

ServicePoint-netværket består også af e-læringsportalen v5.dk som fokusere på online danske trin-for-trin videoguider og e-læring indenfor Cloud. Som de eneste i Danmark får du gratis adgang til over 200 danske trin-for-trin videoer i Cloud. Her kan du som kunde få hjælp til at bruge- og mestre de mange nye muligheder med Clouden. 24/7 undervisning i alt fra vores egne portalen til produkter som Microsoft Office 365, SharePoint, Word og Excel.

Nem selvbetjening giver dig frihed og kontrol

Vi gør det op med komplicerede kontrolpanel. Vi har skabt et selvbetjeningsmiljø med fokus på kunderne og deres behov. Vi har endda lavet apps til iPhone, iPad, Windows-computere og Mac så du nemt kan tilgå din portal uanset hvilken enhed du benytter. Vores portal ServicePoint samler din support og al kommunikation med vores support-team, produkter, brugere og vidensbase i et login.