1. Home
  2. Office 365
  3. Vælg den rigtige Office 365 pakke

Vælg den rigtige Office 365 pakke

Med Microsoft Office 365 erhverv får du både velkendte Office-pakke med Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.fl., professionel e-mail, online backup og fildeling i en samlet pakke, der begynder ved kun 37,80 DKK pr. måned pr. bruger. Microsoft Office 365 til virksomheder er den perfekte løsning for virksomheder af alle størrelser fra 1 til 10.000 brugere.

En Microsoft Office 365 Business pakke indeholder altid cloud-baseret tekstbehandling med Word Online, regneark med Excel Online, præsentationsprogram med PowerPoint Online, e-mail, kontakter og kalender med Outlook Online, chat med Teams, opgavestyring med To-Do  samt online adgang til dine office-filer og et fællesdrev til fildeling mellem kolleger.

Udvalgte Office 365 pakker indeholder også den fulde Office-oplevelse med de klassiske programmer som kan installeres på PC og Mac.

I denne artikel får du oplysninger om de forskellige pakker, der kan hjælpe til at vælge den pakke som passer bedst til jeres behov. Hos Cloudportal.dk som er Microsoft Partner, kan du frit vælge imellem de forskellige pakker på brugerniveau, så nogle brugere har én pakke og andre brugere en anden pakke.

De 3 mest populære Office 365 pakker:

Updated on 10. maj 2019

Was this article helpful?

Related Articles