1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. cPanel
  4. Sådan redigeres php.ini-filen i cPanel
  1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. PHP
  4. Sådan redigeres php.ini-filen i cPanel

Sådan redigeres php.ini-filen i cPanel

Der er visse scenarier, hvor du muligvis bliver bedt om at foretage ændringer i din PHP-konfiguration. Specifikt kan du blive instrueret til at redigere en fil på din server kaldet php.ini, som normalt indeholder et sæt PHP-direktiver.

Da vi ikke tillader direkte ændringer i PHP.ini på vores servere, har vi lavet et modul i vores cPanel hvor du kan foretage de selvsamme ændringer, ved blot at følge disse trin:

1)  Log ind på cPanel.

2) Se efter SOFTWARE- sektionen, og klik på  Vælg PHP-version

cPanel> Software> Vælg PHP-version
cPanel > Software> Vælg PHP-version

3) I det nye vindue skal du klikke på knappen Skift til PHP-indstillinger .

cPanel PHP-indstillinger
Vælg PHP-version > Skift til PHP-indstillinger

4) Her kan du finde det PHP-direktiv, du ønsker at ændre, og klikke på værdien. En rullemenu eller tekstinput-boks vises, så du kan ændre værdien efter behov.

Kontroller dit script, plugin eller temas dokumentation (eller en fejlmeddelelse på skærmen) for at finde den korrekte værdi.

5) Når du først har foretaget nogen ændringer, skal du klikke på venstre side hvor som helst uden for rullemenuen eller tekstindtastnings-feltet or at gemme. Hvis ændringen var vellykket, vil du se en grøn boks med en meddelelse, der bekræfter, at ændringen er blevet anvendt.

Det er alt! Nu ved du, hvordan du redigerer php.ini-filen i dit cPanel fra Cloudnet.dk.

For yderligere spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores support via Live Chat eller ved at oprette en ticket.

Updated on 28. april 2020

Was this article helpful?

Related Articles