1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. cPanel
  4. Sådan installeres Let’s Encrypt SSL
  1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. Domæner og DNS
  4. Sådan installeres Let’s Encrypt SSL

Sådan installeres Let’s Encrypt SSL

I denne guide lærer du, hvordan du installerer Let’s Encrypt SSL for et af dine domæner med et par klik.

Hvad er Let’s Encrypt?

Let’s Encrypt er en gratis, automatiseret og åben certifikatmyndighed bragt til dig af den non-profit Internet Security Research Group (ISRG) som bl.a. består af Google, Mozilla, CISCO, IBM og mange flere.

Lad os kryptere: Krav til SSL-installation

Der er et par krav, som dit domæne skal opfylde, så du kan installere et Let’s Encrypt SSL med succes på det:

1. Domænet og dets www-underdomæne skal begge pege på din cPanel-kontos IP-adresse. Ellers kan certifikatet ikke bekræftes og installeres på dit domæne. Hvis du har DNS hos os, er dette automatisk klaret.

2. Når du starter installationen af ​​en Let’s Encrypt SSL på dit primære domæne, inkluderer cPanel som standard dine parkerede domæner som en del af SSL-installationen. Dette betyder, at hvis du har et parkeret domæne, der ikke er peget på din cPanels IP-adresse, vil installationen af ​​SSL mislykkes. Du skal enten pege disse domæner til din cPanel-konto eller midlertidigt fjerne dem, indtil installationen er afsluttet.

Sådan installeres Let’s Encrypt SSL på dit domæne

Denne guide antager, at du allerede er logget ind på cPanel.

1) Når du er logget på cPanel, skal du rulle ned på siden til ‘SIKKERHED’ -området. Klik derefter på  Let’s Encrypt SSL. 

Sikkerhed - Lad os kryptere
cPanel > Sikkerhed > Lad os kryptere

2) Det næste trin er at udstede et nyt SSL-certifikat til det ønskede domænenavn. Vælg et af dine domæner på listen, og klik derefter på ‘ Issue ‘ under Handlinger.

Udsted et nyt SSL-certifikat > Udstedelse

3) I det næste vindue har du flere domæneindstillinger . For bedre forståelse forklarer vi hver enkelt.

Inkluder jokertegn? – vælg kun denne indstilling, hvis du vil installere en Let’s Encrypt WildCard SSL, der vil dække * .ditdomæne.dk. For at inkludere wildcard-domæner, skal du sørge for først at vælge valideringsmetoden dns-01.

Tilføj cPanel-underdomæner? – for at vælge nogle yderligere cPanel-underdomæner *. Dette er valgfrit, og det er ikke et obligatorisk afkrydsningsfelt.

cPanel-underdomæner er sådanne som  cpanel. *  og  webmail. * , som når de tilføjes giver adgang til cPanel-tjenester via dette domæne.

4)  Vælg en SSL-valideringsmetode:

http-01  – Du vil normalt bruge HTTP-valideringsmetoden.

dns-01 – Hvis dit domænes navneservere peger på vores cPanel, har du muligheden for i stedet at bruge DNS-valideringsmetoden.

Hvis du ønsker at udstede jokertegn, SKAL du bruge DNS-valideringsmetoden.

5)  Når du har valgt valideringsmetoden, skal du klikke på knappen ‘ Issue ‘.

Det er det! SSL-certifikatet installeres på dit domæne. Den virtuelle vært opdateres automatisk med det nye certifikat, og Apache genstartes i baggrunden.

Updated on 28. april 2020

Was this article helpful?

Related Articles