1. Home
  2. Office 365
  3. Opsætning: Astro til Mac på Office 365

Opsætning: Astro til Mac på Office 365

Opsæt Astro med Office 365 på Mac

I denne artikel vil jeg beskrive lidt om Astro e-mail og opsætningen heraf sammen med Office 365 på macOS.

Astro er en alternativ e-mail klient til Mac, iPhone, iPad og Android. Nogle foretrækker Astro fremfor eksempelvis Microsoft Outlook – og det skyldes at Astro både er hurtigere og kan nogle andre ting end Outlook – f.eks. holde øje med når modtager læser e-mail, automatisk følge op på e-mails på bestemte datoer og tidspunkt mv. Hvis du ikke allerede kender til Astro vil jeg anbefale dig at læse mit blogindlæg her.

Step 1: Download og installer Astro til macOS

Det første vi skal gøre, er naturligvis at downloade Astro til mac. Astro findes i skrivende stund (efteråret 2017) til Mac, iPhone, iPad og Android.

Du kan downloade Astro fra deres hjemmeside på https://www.helloastro.com/

Herefter er det blot at åbne den downloadede astro-mac.dmg fil og trække programmet over i “Programmer”-mappen på din Mac:

TRÆK og SLIP Astro over i Programmer

Step 2: Åben Astro første gang

Når du åbner Astro op for første gang, bliver du mødt- og budt velkommen as Astrobot. Astrobot er en lille robot som lever inde i Astro – og for at komme i gang skal du svare på de spørgsmål som den stiller.

Det første spørgsmål er relativt simpelt, din e-mail adresse:

Astrobot spørger efter din e-mail adresse

Udfyld i tekst-feltet i bunden din e-mail adresse og tryk på “Enter”. Astrobot undersøger nu din e-mail konto, og skulle gerne komme frem til, ligesom her på billedet, at der er tale om en Office 365 konto, i så fald vælg knappen “Yes, please add my account”:

Office 365 konto med Astrobot

Astrobot åbner nu et lille vindue, hvor du skal logge på Microsoft med din e-mail adresse og password og herefter accepterer at Astro får tilladelse til din e-mail, kalendre og kontakter.

Når du har accepteret, kan du trykke på knappen “Start using Aatro”.

Step 3: Brug Astro

Nu er du i gang med at bruge Astro – meget simpelt. Læs evt. mere om Astro i vores andet blogindlæg eller på deres HelloAstro.com Help

Astro Main Window

Updated on 10. maj 2019

Was this article helpful?

Related Articles

Comments are closed.