1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. cPanel
  4. Installation af WordPress på Webhotel
  1. Home
  2. Webhotel fra Cloudnet.dk
  3. Wordpress
  4. Installation af WordPress på Webhotel

Installation af WordPress på Webhotel

Vores webhoteller kommer med one-click install af mere end 400 af de mest populære web-apps til installation med kun ét klik. Vi holder alle disse apps opdateret – så du altid får den nyeste version, og vi inkludere også populære plugins, temaer og sprogpakker. Så du nemt kan få en installation der passer dine behov.

I denne artikel vil jeg vise hvor nemt det er at installere nyeste WordPress på dansk.

Tip: Aktiver SSL / HTTPS på dit website
Inden installationen af WordPress har jeg akriveret Let’s Encrypt SSL på mit webhotel, så min hjemmeside kan tilgås med https:// – altså en sikker krypteret forbindelse. Dette gør jeg for at give de besøgende på min hjemmeside den bedst mulige sikkerhed, og fordi at Google og andre søgemaskiner giver plus-point til hjemmesider som er https-beskyttet. HTTPS & SSL er 100% gratis på et webhotel fra Cloudportal.dk.

Læs mere her i denne artikel om https / ssl på din hjemmeside

Installation af WordPress

Før skal du logge på dit cPanel. Du finder informationer om dette i dit velkomstbrev fra dit webhotel fra Cloudportal. Når du er logget på vælger du WordPress fra vores App Store:

Herefter klikker du på den blå Install Now knap:

Alle felterne vil allerede automatisk være udfyldt med bl.a. dit domæne osv. Hvis du ønsker at installerer WordPress i en undermappe, f.eks. ditdomæne.dk/min-blog skal du skrive min-blog i feltet “in Directory”. Hvis du ønsker installere WordPress i roden af domænet, altså blot ditdomæne.dk – skal du lade feltet stå tomt.

I feltet Site name og Site Description kan du skrive navnet på din side, og evt. et slogan for din side.

Når du scroller lidt ned, kommer du det punkt, hvor du skal vælge dit brugernavn og kodeord til din WordPress Administration. Du kan også vælge hvilket sprog WordPress skal installeres på, f.eks. Danish eller English.

Du får også mulighed for at installere en række plugins og temaer, vi anbefaler at du installerer “Limit Login Attempts (Loginizer)” – da det er med til at øge sikkerheden på din nye WordPress side.

Når du har valgt tema, og trykker på “Install” knappen i bunden, er din WordPress nu installeres. Det var det hele. Du får præsenteret en side, der viser alle de oplysninger du skal bruge for at komme i gang – gem denne side eller udskriv den, så du altid har alle dine URLs og login-data gemt ved hånden.

Updated on 27. maj 2019

Was this article helpful?

Related Articles